All my love for you – BestValue

ALL MY LOVE FOR YOU

O primavara minunata!

Luna Martie e doar despre ELE - iubitele, sotiile, mamele, surorile si prietenele cele mai bune. Stim de ce le iubim si daca nu le-am spus asta destul de des, o putem face cu un cadou special.

La cumparaturi de minimum 199 RON cu produse de la oricare dintre brandurile Lancôme, Prada, Valentino, Yves Saint Laurent sau Giorgio Armani, in perioada 13 - 27 martie 2023, primesti unul din cadourile: un parfum in miniatura, un gel de dus sau un mini-pouch*. Cui ii vei face o surpriza?

LANCÔME

Achizitioneaza produse Lancôme in valoare de minimum 199 RON si primesti cadou un pouch roz Lancôme*.

GIORGIO ARMANI

Achizitioneaza produse Giorgio Armani in valoare de minimum 199 RON si primesti cadou o miniatura a apei de parfum Giorgio Armani Si 15 ml*.

YVES SAINT LAURENT

Achizitioneaza produse Yves Saint Laurent in valoare de minimum 199 RON si primesti cadou un gel de dus YSL Libre de 50 ml*.

PRADA

Achizitioneaza produse Prada in valoare de minimum 199 RON si primesti cadou un pouch negru Prada*.

VALENTINO

Achizitioneaza produse Valentino in valoare de minimum 199 RON si primesti cadou o miniatura a apei de parfum Valentino Voce Viva de 15 ml*.

*La cumparaturi de minimum 199 RON cu produse din selectia propusa (Giorgio Armani, Yves Saint Laurent, Lancôme, Valentino, Prada), in perioada 13 - 27 martie 2023, primesti unul din cadourile: la produsele Lancôme - un pouch roz Lancôme, la produsele Giorgio Armani - o miniatura a apei de parfum Giorgio Armani Si de 15 ml, la produsele Yves Saint Laurent - un gel de dus YSL Libre de 50 ml, la produsele Prada - un pouch negru Prada si la produsele Valentino - o miniatura a apei de parfum Valentino Voce Viva de 15 ml. Campania este valabila in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte promotii active in site si nici cu alte vouchere.