Armani My Way – BestValue

MY WAY – I AM WHAT I LIVE, SUNT CEEA CE TRAIESC

Un simbol al perfectiunii si armoniei. Dintr-un ansamblu ingenios intre cele mai frumoase ingrediente. Parfumurile din colectia My Way sunt dedicate elementelor naturii si conexiunii omului cu acestea.

MY WAY este o invitatie de a iti extinde orizonturile si de a trai experiente semnificative, calatorind in intreaga lume. Parfumul elegant, floral surprinde emotia, experientele si intalnirile ce dau nastere unor conexiuni autentice.

INGREDIENTE CULESE SI PRELUCRATE SUSTENABIL

Acest parfum feminin este o intalnire a ingredientelor prelucrate in mod sustenabil. Notele de top, bergamota și floarea de portocal din Egipt, sunt un duo luminos si vibrant. Ele sunt completate cu un buchet floral amplificat de tuberoza si iasomie din India – acestea fiind notele de mijloc. In cele din urma, compozitia este conturata de notele de baza, lemnul de cedru vibrant din Virginia, vanilia senzuala din Madagascar si moscul alb.

Sticla prezinta un inel auriu, cu semnatura Giorgio Armani, simbol al unei cai unice, marcata de fiecare intalnire semnificativa de-a lungul calatoriei noastre.

Sticla este un talisman care surprinde toate intalnirile semnificative. Capacul auriu este o metafora a globului pamantesc. Albastrul este culoarea universala care ne uneste pe toti si de asemenea culoarea emblematica si atemporala a creatiilor vestimentare Giorgio Armani.. Sticla acestui parfum elegant permite reincarcarea lui cu ajutorul formatului de refill.

REINCARCARE

Varianta de reincarcare My Way
are 150 ml si poate re-umple in mod facil, acasa, orice sticla de parfum My Way, pentru oricare din cele 3 gramaje:
30, 50 sau 90 ml.

Procesul asigura ca nu pierdem nici macar o picatura de parfum. Se desurubeaza pulverizatorul parfumului de 30, 50 sau 90 ml. Gatul sticlei este apoi conectat la rezerva de 150 ml, care prin rasucire va umple parfumul. Cand acesta este plin, cele doua sticle se pot deconecta usor, iar pulverizatorul se insurubeaza inapoi: acum sticla dumneavoastra de My Way Eau de Parfum este ca noua.