Ghid Shopping Black Friday 2023 – BestValue

CONSULTA GHIDUL DE SHOPPING

SI FA-TI STRATEGIA DE BLACK FRIDAY!

Planul e simplu! 1. Inscrie-te cu adresa de email pana pe 9 NOIEMBRIE (daca nu ai facut-o deja). 2. Creeaza-ti un cont, daca nu ai, si confirma-l. 3. Alege o adresa de livrare. 4. Adauga-ti preferatele in Wishlist pentru a le comanda rapid de Black Friday.

Esti gata sa capturezi cele mai ravnite reduceri de Black Friday? Keep reading!

SHOW YOUR DARK SIDE

GET READY TO SHOP LIKE A VILLAIN!

Intre 10 si 12 noiembrie, prinde reducerile de PANA LA 60% la mii de produse si nu te opri aici! Urmeaza-ti instinctul si inhata VOUCHERELE de discount si super PREMIILE celor 2 tombole. Inscrie-te din timp si vezi primul cele 16 PRODUSE VEDETA! In plus, afli cand se da STARTUL de Black Friday*, inaintea tuturor.

NO TICKET, NO DRAMA

ACCESUL ESTE LIBER

De Black Friday, NU ai nevoie de bilet de avion. Creeaza-ti un cont cu adresa de email si confirma-l. Vei fi primul la START si te vei desfata cu mii de produse cu reduceri de PANA LA 60%.

SNEAK IN FIRST

VEZI PRODUSELE VEDETA IN AVANPREMIERA

Pregateste-ti lista de dorinte din timp si trage cu ochiul la cele 16 PRODUSE VEDETA, inainte de startul oficial de pe 10 noiembrie. Ti le dezvaluim pe rand, ca sa ai timp sa-ti adaugi preferatele in WISHLIST si sa profiti de super reduceri. La START, comanda-le rapid, inainte ca stocul sa se epuizeze!

SUPER TOMBOLA WISHLIST

PRINDE CELE MAI RAVNITE PREMII!

Adauga-ti produsele preferate in WISHLIST pana pe 9 noiembrie, plaseaza o comanda in zilele de Black Friday si intri in tragerea la sorti. Poti castiga unul din cele 10 PREMII** in valoare de 200 Euro! FIECARE PREMIU CONTINE: 1 x Set Rituals - The Ritual of Jing, 495 ml (Gel de dus spumant 200 ml, Mini betisoare parfumate 70 ml, Exfoliant corporal 125 gr, Crema de corp 100 ml) 1 x Whisky Glenfiddich 15 Years Solera Reserve, 700 ml 1 x Praline Mix Leonidas, 600 gr 1 x Parfum Lancome La Vie Est Belle L’Extrait, 30 ml Un supervillain este mereu pregatit. Asa si Wishlistul tau!

**Inscrierile in tombola „Add to Wishlist!” sunt valide exclusiv online, doar daca participantii indeplinesc urmatoarele conditii: s-au inscris si abonat cu adresa de e-mail la newsletterele BestValue in formularul de mai sus, au cont confirmat pe BestValue.eu, au produse preferate in sectiunea Wishlist din contul lor (produse adaugate  pana la data de 9.11.2023) si realizeaza o comanda online, validata pe site-ul BestValue.eu in perioada 9-12 noiembrie. Extragerea va avea loc pe data de 5 decembrie 2023. Castigatorii vor fi contactati individual pentru revendicarea premiului, fiind anuntati si public, pe site, in pagina dedicata castigatorilor. Poti consulta mai jos Regulamentul tombolei Add to Wishlist.

EXCLUSIVE CONTEST FIRST CLUB

GET YOUR HANDS ON THE BIG PRIZE!

Castiga un premiu cu produse in valoare de 1000 Euro***! 1. Ai deja cont First Club? Comanda produsele preferate in zilele de Black Friday si intri automat in tombola. 2. Nu ai cont First Club? Solicita CARDUL First CLUB atunci cand comanzi produse de Black Friday. Activeaza-l si intri in tombola! Cardul fizic va ajunge in colet odata cu prima comanda.

***Poti consulta mai jos Regulamentul tombolei Exclusive contest - First Club.