LP LOreal Multibrand GWP – BestValue

CADOURI DE LUAT IN VACANTA

9 miniaturi si o esarfa vaporoasa

Ca sa ai mai mult timp de planuit vacanta de vis, noi iti facem bagajul pe jumatate. Tu iti pui in geanta parfumul si tinutele preferate, noi adaugam 9 miniaturi* ale produselor de care sigur vei avea nevoie si o esarfa* care sa fluture in aerul exotic.

La achizitii de produse Lancôme, Prada, Valentino, Yves Saint Laurent, Armani sau Biotherm, in valoare de minimum 350 lei*, primesti toate brandurile preferate in varianta “gata de zbor”.

P.S.: Oferta este valabila in perioada 12 - 25 iulie 2023, in limita stocului disponibil.

*La cumparaturi cu produse ale brandurilor Lancôme, Yves Saint Laurent, Prada, Valentino, Biotherm sau Armani, in valoare de minimum 350 LEI, in perioada 12 - 25 iulie 2023, primesti cadou: o esarfa Summer Escape, apa de parfum Lancôme La Vie est Belle 4 ml, mascara Lancôme Hypnose 2 ml, ser Lancôme Renergie Triple Serum 3 ml, apa de parfum YSL Libre 10 ml, gel de dus Emporio Armani You 75 ml, lotiune de corp Biotherm Lait Corporel 10 ml, apa de toaleta Prada Luna Rossa 1,2 ml, apa de parfum Valentino Born in Roma Uomo 1,2 ml si apa de parfum Valentino Born in Roma Donna 1,2 ml. Campania este valabila in limita stocului disponibil si nu se cumuleaza cu alte promotii active in site si nici cu alte vouchere.