Advent Calendar Craciun 2023 – BestValue
Hero_desktop_LP_advent3
29 NOV - 27 DEC

ONE JOY AFTER ANOTHER

Curious? Great! In Advent Calendarul acestei ierni am ascuns o multime de motive de bucurie. Nu putem dezvalui prea multe, insa unele surprize pot fi special alese pentru tine, altele pot deveni cadourile inspirate pe care le cautai pentru cei dragi. Ramai alaturi de noi si descopera-le treptat pe toate!

29 NOIEMBRIE – 3 DECEMBRIE

Bucura-te de transport gratuit la orice comanda, indiferent de valoarea ei!

4 – 7 DECEMBRIE

Primesti o reducere de 40% la fiecare al 2-lea produs achizitionat din categoriile Jucarii si Dulciuri.

8 - 11 DECEMBRIE

Cumpara orice parfum Niche si intra automat in tombola pentru un duo inedit de parfumuri Amouage, Epic Woman & Epic Man.

12 DECEMBRIE

Voucher 20% OFF la categoriile Parfumuri, Machiaj & Ingrijirea pielii, valabil intre 13 decembrie – 31 ianuarie.
Fie ca il astepti pe Mos Craciun sau chiar tu esti Mos Craciun, iti dorim sa te bucuri din plin de Sarbatorile de iarna. Craciun Fericit!

*Campania “Advent Calendar” continua cu ultima surpriza. In perioada 21-27 decembrie 2023, clientii vor primi un cadou la orice achizitie care contine produse ale brandului Yves Saint Laurent in valoare de minimum 300 lei. Cadoul consta intr-un set format din: o miniatura a apei de parfum YSL MYSLF de 7,5 ml, un portfard YSL Black Opium si o lotiune de corp YSL Black Opium de 50 ml. Cadoul este valabil in limita stocului disponibil, de 60 bucati.