First Club LP 1 – BestValue

Singura comunitate de shopping Duty Free din România are acum un club unic. Pentru călători.

Cum functioneaza?

Te înscrii online în First Club și primesti cardul cu privilegii Pentru a avea un card activ, membrii First Club trebuie să fi făcut în magazinele BestValue (online sau în aeroporturi) cel puțin două sesiuni de shopping. Dacă le-ai făcut deja, ai acum un motiv să te bucuri. Dacă nu, le poți face oricând începând de azi, beneficiind de prețuri preferențiale Duty Free, chiar și online.

Cumperi la prețuri de Duty Free și îți poți invita și prieteni Odată ce ai un card activ în First Club, beneficiezi de toate avantajele unui membru. Cum ar fi acela că, la fiecare achiziție de produse eligibile în program din magazinele BestValue, primești puncte valorice în funcție de valoarea comenzii făcute. Dacă îți inviți prietenii online, chiar și ei vor face puncte pentru tine, la fiecare tranzactie cu puncte pe site-ul bestvalue.eu.

Acumulezi puncte pe care le transformi în bani Da, ai citit bine! Pe măsură ce tu și prietenii tăi cumpărați ce vă place, din gama de produse eligibile în program, veți acumula puncte valorice. Aceste puncte vor putea fi folosite în tranzacții viitoare, atât pentru a obține reduceri, cât și pentru a plăti integral noi produse din magazinele BestValue sau de pe site-ul bestvalue.eu

Inscrie-te chiar acum si

Primesti acasa cardul exclusiv pentru membri

Doar cateva din lista de privilegii care ii asteapta pe posesorii de card de membru First Club.

Orice călătorie devine o experiență desăvârșită

Aceasta este misiunea First Club, iar gratificarea tuturor călătoriilor pe care le faci este prioritatea noastră. Cu First Club, sesiunile tale de shopping în magazinele BestValue, din online sau din aeroporturi, se vor transforma în servicii și produse exclusiv dedicate nevoilor și dorinţelor tale din timpul fiecărei călătorii. Fă primul pas!

Prietenii tăi vor deveni prietenii tăi cei mai buni

Prietenii adevărați îți aduc bucurie în viață. Cei pe care-i inviți în avionul tău privat îți vor aduce, la fiecare tranzacție cu produse eligibile în program, puncte valorice pe care le poți folosi pentru a plăti pentru produsele preferate: o listă lungă de produse originale, de la mărci de renume în categorii precum: parfumerie, cosmetice, genți și accesorii, băuturi, dulciuri sau jucării.

Te răsfeți și primești de la noi răsfăț înzecit

Punctele valorice se acumulează la fiecare tranzacție cu produse eligibile pentru puncte. Vei începe prin a primi 1 punct la fiecare 2 euro din valoarea comenzilor tale, însă ține cont că este doar începutul. Multe alte suprize te așteaptă odată admis în clubul exclusivist al călătorilor.

BestValue este singura comunitate de shopping Duty Free online din Romania. Poti adauga un bilet de avion sau o rezervare de zbor in contul tau si te vei bucura de preturi Duty Free si livrare gratuita, la orice comanda de peste 100 lei si in EasyBOX, indiferent de valoarea comenzii, oriunde in Romania, la orice comanda plasata pana la data decolarii.