First Club LP 2 – BestValue

Bine ai venit în First Club!

Experiența Duty Free, acum la nivelul următor.

Cu First Club, fiecare zbor cu avionul devine o experienţă unică, presărată cu beneficii exclusive adresate călătorilor care fac din shopping o pasiune. Alege să călătorești cu stil de fiecare dată și bucură-te de toate privilegiile ce te vor însoți în First Club. Am fi onorați să te avem la bord.

Totul la superlativ

Absolute shopping. Absolute rewards.

Împarte experiența zborului cu prietenii tăi și adu-i alături de tine în First Club. Veți beneficia împreună de avantajul de a face parte dintr-o comunitate în care loialitatea e răsplătită așa cum se cuvine.

A fi primul nu este altceva decât o alegere.

Fiecare sesiune de shopping în magazinele BestValue îți permite să acumulezi puncte valorice pe cardul de membru First Club. Noi le spunem „de loialitate”. Tu poți să le spui „de răsfăț”. Solicită și activează cardul cu privilegii. Azi poate fi prima zi a unei noi călătorii, în care tu joci rolul protagonistului.

Tot ce îți poți imagina, acum e real

Fii căpitan în avionul tău privat.

Cum ar fi să ai avionul tău privat? Și cum ar fi dacă toți ceilalți te-ar recunoaște drept căpitan? Fă-ți cont în First Club și descoperă cum, la înălțime, nimic nu este imposibil.

Intră în First CLub

Orice călătorie începe cu primul pas

Iar noi îți oferim 20% reducere la primul pas pe care îl faci alături de noi, la produse din categoriile Parfumuri, Ingrijirea pielii și Machiaj.

Play Video