Have a Pink Day by BestValue – BestValue

PINK DAY GIVEAWAY

Fotografia ta poate castiga

Concursul a luat sfarsit! Multumim tuturor participantilor si felicitari castigatorilor. Castigatorii HAVE A PINK DAY GIVEAWAY 1. @crinisme 2. @pswilliams100 3. @ramona.raican

Un premiu ROZ de 350 EURO te asteapta in Spring Delights Resort. Este cadoul de bun venit in oaza noastra de eleganta, unde speram sa ne intalnim cat mai des. Pentru ca rasfatul este de-abia la inceput.

INTRA IN CONCURS!

1. Urmareste contul de Instagram @bestvalue.eu.

2. Fa-ti o fotografie cu decorul “SPRING DELIGHTS RESORT”, din magazinul BestValue din aeroportul Henri Coanda Bucuresti.

3. Posteaza fotografia pe contul tau public de Instagram pe story sau in feed, eticheteaza contul de Instagram @bestvalue.eu in imaginea postata si foloseste hashtagurile #HaveAPinkDay #BestValue.

IATA CE POTI CASTIGA!

Unul dintre cele 3 PREMII, in valoare de 350 EURO. Fiecare premiu contine toate produsele de mai jos.

VREI SA RAMAI LA CURENT CU NOUTATILE BESTVALUE?

Aboneaza-te la newsletter si bucura-te inaintea tuturor de noutatile, ofertele si campaniile cu preturi Duty Free. 

Prin completarea acestui formular, esti de acord sa te abonezi la newsletterul BestValue. 

Vezi politica de confidentialitate.

*Concursul ”Have a Pink Day” va avea loc in perioada 20 Martie – 30 Aprilie 2023. In cadrul concursului se pot inscrie doar conturile publice de Instagram care respecta prevederile mentionate in regulamentul concursuluiContinutul legat de concurs, publicat dupa data de 30 aprilie 2023, ora 23:59 (GMT+2), nu va fi luat in considerare pentru tragerea la sorti, dar speram ca va veti bucura de experienta din aeroport.