Homepage Mai 4 – BestValue
30% OFF

FIRST CLUB EXCLUSIVE TREAT

Private sale

Dear Absolute Traveler, Statutul tau de membru First Club iti asigura prioritate la “imbarcarea” catre experientele first-class ale noului sezon. In perioada 24 - 26 mai 2024, fii invitatul nostru la o sesiune de shopping exclusivista, cu discount special de 30%* la categoriile Parfumuri, Ingrijirea pielii, Machiaj, Accesorii, Genti si Fashion. Ofera-ti mici placeri rafinate din fiecare gama de produse high-end si adauga la finalul cumparaturilor codul

CLUB

NU ESTI MEMBRU FIRST CLUB?

Asigura-te ca nu ratezi multimea de beneficii First Club si inscrie-te in cea mai exclusivista comunitate de shopperi. Te asteapta experiente first class, puncte de fidelitate pe care le poti transforma in produse selecte, oferte personalizate, private sales, vouchere de reducere si multe alte surprize, pe care ti le vom dezvalui pe parcursul ”zborului”.

*Campania Private Sale este dedicata exclusiv membrilor First Club cu card activ, si implica un discount de -30%, prin introducerea in cos a codului promotional CLUB. Promotia este valabila exclusiv online, in perioada 24-26.05.2024 si se aplica la produsele cu pret intreg si cu livrare la domiciliu sau in EasyBOX, din categoriile Parfumuri (cu exceptia celor din categoria Parfumuri Niche), Machiaj, Ingrijirea pielii, Accesorii, Genti si Fashion. Discountul oferit prin voucher nu se cumuleaza cu alte promotii active in site si nici cu alte vouchere.