Jo Malone London – BestValue

WELCOME TO THE ENGLISH GARDEN

Cand ploua cu cele mai delicate picaturi florale, cand se insenineaza si vantul adie cu arome fructate si dulci ca mierea. Da, cam asa e vremea londoneza, si chiar asta e cea mai buna vreme sa faci cunostinta cu blenduri si ingrediente tipic britanice. Jo Malone London te va incanta cu cele mai minunate compozitii, din care niciodata nu lipsesc florile, fructele si plantele aromatice culese din gradina. Deschizi un parfum sau o apa de colonie semnata Jo Malone London si vei simti pe loc ce inseamna eticheta britanica si… vremea surprinzatoare.

JO MALONE LONDON

Enchanting fragrances

Pe cat de simple prin naturaletea ingredientelor, pe atat de complexe prin intensitatea trairilor pe care le evoca, creatiile olfactive ale brandului Jo Malone London au fost concepute pentru a fi combinate intre ele si a-ti putea personaliza parfumul pe stilul tau.

JO MALONE LONDON

Care for your skin

Relaxeaza-te si rasfata-ti simturile cu aromele Jo Malone London inclusiv sub forma produselor de lux pentru corp si baie. Retraieste momente unice cu ajutorul notelor vibrante, inspirate de natura. Produsele sunt ambalate in cutii speciale, decorate cu o panglica eleganta, astfel ca poti inclusiv sa le oferi cadou.

Ingredients

Inspirate de natura, aromele Jo Malone London sunt florale, fructate, condimentate sau in mixuri de plante aromatice, ceea ce replica atmosfera simpla, dar luxurianta a unor colturi din gradini secrete sau livezi bogate. Enter a world full of delightful scents that can be entirely yours!