Lancome Idole – BestValue

Idôle

Cand spunem Idôle ne referim la femeile puternice și increzătoare. Idôle este un omagiu adus liderilor de maine, care știu cum să aprindă flacăra succesului, atat pentru ele, cat și in cei din jurul lor. Glorios și luminos, este un parfum pentru cei a căror aura radiaza, inspirand maretie. Da frau liber flacarii dinauntrul tau: imbratiseaza-ti puterea si alege sa inspiri o noua generatie. Fii propriul tau Idôle. 

{{ render(controller('patronos_sylius_search.controller.action.taxon_index', { 'displayType': 'grid', 'showArrows': 0, 'pagination': 0, 'loop': 0, 'code': 'IDL', 'limit': 6, 'perSlide': 5, 'template': '@SyliusShop/Product/Widget/es_slider.html.twig' })) }}

Idôle este dedicat femeilor care nu se tem sa aiba visuri marete, noii generatii care stie ca va cuceri lumea cu flacara din interiorul lor, iar de-a lungul drumului ii vor inspira si pe ceilalti sa tinteasca spre acelasi ideal. Mariajul dintre frumusetea si puterea parfumului este dat de esenta de trandafiri, un simbol complex al feminitatii. Uleiul de iasomie ofera senzualitate, in timp ce abundenta de petale, mosc si acordurile Chypre asigura delicatetea parfumului. Asadar, o combinatie unica de esente care reprezinta in sine o declaratie de putere, asemenea unei femei Idôle.

Vanilie Bourbon
Trandafir Isparta
Floricele de porumb