Lancome Renergie – BestValue

Descoperă noua eră a produselor anti-îmbătrânire LANCÔME de înaltă performanță, inspirată de știința regenerativă a pielii.
Pentru prima dată, Lancôme înglobează acidul hialuronic, peste 300 de tipuri de peptide si puterea niacinamidei într-o nouă cremă unică, Rénergie H.P.N 300 – Peptide Cream.

Într-un studiu de neegalat, pielea femeilor cu vârste cuprinse între 40-59 de ani, au observat o regenerare a pielii mai rapidă, precum cea a femeilor mai tinere.


Rezultate confirmate pentru toți parametrii clinici și pe toate tipurile de piele, încă din săptămâna 1*.

O concentrație nouă de acid hialuronic, 300 de tipuri de peptide descoperite și puterea niacinamidelor.

 

ACID HIALURONIC


Poate absoarbe de până la 1000 ori greutatea sa în apă, menținând pielea hidratată. Acidul hialuronic ajută la corectarea aspectului ridurilor și a volumetriei pielii.

 

PESTE 300 DE TIPURI DE PEPTIDE


Descoperirea a peste 300 de tipuri de peptide prin procese biotehnologice și știința verde reprezintă inovația tehnologică  a produsului. Peptidele susțin și sporesc capacitatea de regenerare a pielii, oferind fermitate și un aspect mai plin. 

 

NIACINAMIDE


O vitamină care susține buna funcționare a pielii, ajutând-o să își mențină uniformitatea tonului în fața depigmentărilor cauzate de îmbătrânire.

BESTSELLERS

{{ render(controller('patronos_sylius_search.controller.action.taxon_index', { 'displayType': 'slider', 'showArrows': 0, 'pagination': 0, 'loop': 0, 'code': 'RNG', 'limit': 10, 'perSlide': 3, 'template': '@SyliusShop/Product/Widget/es_slider.html.twig' })) }}

BENEFICII


EFECT DE LIFTING


Săptămâna 8: +27% lifting, +38% fermitate, +35% elasticitate*

CORECTAREA RIDURILOR


Săptămâna 8: +48% piele mai netedă și -21% riduri*

REDUCEREA PETELOR PIGMENTARE


Săptămâna 8: -22% pete pigmentare, +22% uniformitate*

 


84% dintre femei care folosesc creme din categoria produselor selective au confirmat că vor trece la Renergie H.P.N. 300-Peptide Cream*.
*Rezultat clinic, 84 de femei, fototipuri multiple.

 

CE FACE DIFERENȚA?


Acum, într-un nou design reîncarcabil pentru un viitor mai sustenabil.
Potrivit pentru toate tipurile de piele, chiar si pentru cea sensibilă.

 

CUM SE APLICĂ?


Pasul 1: Pe pielea curată, începe cu Rénergie H.C.F. Triple Serum pentru a ajuta la corectarea pielii, strat cu strat: riduri, volum, pete de pigmentare. Netezeste pielea ferm.


Pasul 2: Aplică crema Rénergie H.P.N. cu 300 tipuri de peptide pentru a consolida pasul anterior și pentru a ajuta pielea să se regenereze mai repede, precum o piele mai tânără.

RUTINĂ COMPLETĂ DE ÎNGRIJIRE A PIELII