Lancome Teint idole ultra wear – BestValue

O nouă formulă îmbunătățită a fondului de ten Teint Idole Ultra Wear, cu rezistență de până la 24H, acoperire completă și lejeră, cu un aspect natural, mat care se adaptează oricărui ton sau tip de piele. Experimentează un nou nivel de performanță, datorită formulei sale renovate, potrivită atât tenului uscat, sensibil, cât și celui gras, predispus la acnee.

Compoziția high-tech îmbunătățită, îmbogățită cu acid hialuronic, ulei de moringa, vitamina E și factor de protecție Urban Shield, permite tenului să respire, îl protejează de razele solare, de poluarea mediului și îi oferă hidratarea necesară. Fondul de ten Lancôme vă lăsa tenul perfect unificat, fără strălucire nedorită și fără efect de mască.

INGREDIENTE

ACID HIALURONIC

Oferă un efect de plumping și hidratează pielea.

VITAMINA E

Ajută la hidratarea și protejarea pielii.

MORINGA

Ajută la menținerea nivelului de hidratare și protejeaza împotriva imperfeciunilor.

Cel mai lejer fond de ten de la Lancôme de până acum, ce lasă tenul să respire, pentru o purtare de lungă durată și acoperire mare. Nu încarcă și nu usucă tenul.

Formula sa este îmbunătățită cu SPF 35. Textura este una catifelată, care lasă pielea perfect uniform, fără să strălucească pe ten. Asigură doar un finish mat și natural la care visezi.

CUM SE APLICĂ?

Adaugă o pompiță de fond de ten pe buretele de machiaj.

 

Distribuie produsul pe obraji, frunte, bărbie și nas.

 

Utilizează buretele pentru a aplica fondul de ten, folosindu-te de mișcări ușoare de tapotare.

CUM SĂ ÎȚI ALEGI NUANȚA PERFECTĂ?

DETERMINĂ NUANȚA POTRIVITĂ CONFORM CU TONUL PIELII

100S: nuanța pielii este foarte deschisă

200S: nuanța pielii este deschisă

300S: nuanța pielii este medie

400S: nuanța pielii este închisă

DETERMINĂ LITERA NUANȚEI ÎN ACORD CU SUBTONUL PIELII

C (rece): pielea ta are un subton rece, cu nuanțe de roz sau de albastru. Te bronzezi greu și, de obicei, te roșești la expunerea solară.

N (neutru): pielea ta are un subton neutru, bej. Te bronzezi cu ușurință.

W (cald): tenul tău are un subton cald, cu nuanțe de auriu sau măsliniu. Te bronzezi cu ușurință, pielea ta căpătând nuanțe de auriu.

TEINT IDOLE ULTRA WEAR: GAMĂ NOUĂ DE NUANȚE 

GĂSEȘTE-ȚI NUANȚA IDEALĂ

Ești deja un iubitor al fondului de ten Teint Idole Ultra Wear și știi nuanța pe care o aveai înainte?

O nouă gamă performantă de nuanțe de fond de ten! Descoperă care nuanță ți se potrivește, cu ajutorul tabelului, care îți arată asocierea dintre vechile și noile nuanțe.

Nu îți mai poți găsi nuanța? Putem să te ajutăm să îți găsești nuanța dintre noile nuanțe renovate! Este de ajuns sa dai un click aici și adaugă vechiul cod de culoare pentru a descoperi cea mai apropiată nuanță.

Descopera colectia Teint Idôle Ultra Wear

{{ render(controller('patronos_sylius_search.controller.action.taxon_index', { 'displayType': 'slider', 'showArrows': 0, 'pagination': 0, 'loop': 0, 'code': 'TIUW', 'limit': 6, 'perSlide': 3, 'template': '@SyliusShop/Product/Widget/es_slider.html.twig' })) }}