Livrare in aeroport – BestValue

Livrare cu ridicare din Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti

Serviciul de “Livrare cu Ridicare din Aeroport” este disponibil pe site-ul bestvalue.eu doar pentru produsele semnalizate corespunzator.

Dupa efectuarea comenzii, produsele alese sunt rezervate si livrate la Pick-Up Point, o zona dedicata ridicarii comenzilor online, localizata in magazinul BestValue Plaza din Terminalul Plecari Internationale din Aeroportul Otopeni, de la Casa de marcat Nr. 1, aflata in proximitatea portii de imbarcare Nr. 13.

1. Plata comanda

Plata produselor comandate folosind serviciul de “Livrare cu Ridicare din Aeroport” va fi efectuata personal de catre client in momentul ridicarii produselor de la Pick-Up Point.

Comanda va fi achitata in euro sau lei, cu cardul sau numerar.

Serviciul este gratuit si nu implica alte costuri suplimentare din partea clientului.

2. Livrare comanda

Comenzile plasate pana in pranz, respectiv ora 12:00, vor pot fi ridicate in termen de 3 zile lucratoare, la Pick-Up Point, iar cele dupa ora 12:00 pot fi ridicate in termen de 4 zile lucratoare.

3. Anulare comanda

Comenzile plasate folosind serviciul de ridicare din aeroport sunt pastrate timp de 7 zile lucratoare la Pick-Up Point-ul din cadrul magazinului BestValue Plaza din Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti.

Comenzile care nu sunt ridicate de catre client in termen de 7 zile lucratoare sunt automat anulate.