Love story – BestValue
ESENTE IREZISTIBILE

BE STILL, MY CRAZY HEART

In luna iubirii, produsele exclusiviste iti fac ochi dulci. Pentru parfumuri si cosmetice vei simti o iubire nebuna, nebuna, nebuna. De bijuterii, bauturi si lenjeria sexy te vei indragosti la prima vedere, iar pentru posete si makeup e posibil sa faci o pasiune fara margini. Crezi ca vei rezista puterii lor de seductie?

LOVE YOURSELF FIRST!

SINGLE AND READY TO MINGLE?

Fiecare moment de ingrijire este o mica declaratie de dragoste pentru corpul tau. Rasfata-te cu geluri de dus suave, creme de corp delicate si lotiuni fresh care-ti activeaza simturile.
50 SHADES OF MAKEUP

TALK FLIRTY TO ME

Pe langa cele cinci expresii ale iubirii – atingerile, declaratiile, timpul impreuna, darurile si gesturile frumoase – nu uita sa devii “fluenta” in arta de a seduce prin nuante calde si tonuri hot.
THE ELIXIR OF SEDUCTION

UNMASK MY NICHE DESIRES

IUBIRE PENTRU GUSTURI FINE

DAMSEL OF FINESSE

Ofera-i inima ta alaturi de cadoul pe care-l va pretui mereu. Pentru ca ii va aminti de prima voastra intalnire, de primul dor, de primul sarut, de primul “Buna seara, iubito!”.
LONGING FOR DESIGNER PIECES

I HAVE A FASHION CRUSH ON YOU

E greu sa-ti gasesti perechea. Vei incerca genti care merg cu sacoul preferat, mini-posete care iti complimenteaza rochia, clutch-uri si piese statement. Insa doar iubirea pentru fashion va poate aduce impreuna.
VICTORY IS DELICIOUS

THE SWEETEST LOVE GAME

SPICE UP YOUR DATE NIGHT!

TASTE THE FIRE OF DESIRE

Ai gustat vreodata ceva atat de bun incat ar trebui sa fie interzis? Lasa-te prada aromelor voluptuoase si incepe o aventura delicioasa cu gusturi fine, buchete irezistibile, atingeri fructate.
BE A HOT TEASE!

ALL YOUR SECRETS REVEALED

SEXY sau SPICY? Mai bine HOT. Pentru ca Valentine’s Day e despre iubire, insa Valentine’s Night este despre pasiune, jocuri ale seductiei si reguli incalcate. O noapte de neuitat…