Majestic Sale Aprilie 2024 – BestValue
30% OFF & MORE

MAJESTIC SALE

Shop now, Your Highness!

Bine ai venit in Regatul BestValue! Nestematele Coroanei sunt ale tale, asa cum am promis. CUVANTUL CHEIE care iti ofera acces la valoroasa colectie princiara este:

PALACE

Adauga-l la finalul vizitei de cumparaturi si bucura-te de stralucitoarea reducere de 30%* la produsele iubite din categoriile Parfumuri, Machiaj si Ingrijirea pielii. SHOP NOW!

SURPRIZA IMPERIALA

Primeste complimentele noastre, alaturi de un extra-voucher cu 20% OFF** la produse din categoriile Parfumuri, Machiaj, Ingrijirea pielii, Accesorii, Fashion, Genti si Jucarii. Acesta va veni dupa finalizarea cumparaturilor, in mail-ul de confirmare. Bucura-te de el pana pe 31 mai!

*Campania cu discount de 30% este valabila doar astazi, 03.04.2024, si se aplica in cos in baza voucherului PALACE, la toate produsele la pret intreg din categoriile Parfumuri (cu exceptia celor din categoria Parfumuri Niche), Machiaj si Ingrijirea pielii. **Voucherul surpriza, primit la finalizarea comenzii din data de 3 Aprilie, cu discount de 20%, este valabil exclusiv online, pentru o singura utilizare pe cont, in perioada 4 aprilie – 31 mai 2024, pentru produsele cu pret intreg din categoriile Parfumuri, Ingrijirea Pielii si Machiaj, Accesorii, Genti, Fashion si Jucarii, cu exceptia celor din categoria Parfumuri Niche. Discounturile oferite prin vouchere nu se cumuleaza intre ele si nici cu alte promotii active in site.