Majestic Sale Iulie 2023 – BestValue
30% OFF & MORE

MAJESTIC SALE

Shop now, Your Grace!

Dear Duke & Duchess of Shoppington, Felicitari pentru noile titluri nobiliare care va fac intrarea in cele mai selecte cercuri de la Curtea BestValue.

Bucurati-va de privilegiile noului statut! Alegeti parfumurile, cosmeticele, piesele de fashion si accesoriile preferate si puneti-le in cos, iar la finalul cumparaturilor, adaugati cuvantul cheie

GRACE

pentru a primi pe loc reducerea de 30%*.

DESCOPERITI SURPRIZA NOBILIARA

In plus, avem onoarea de a va oferi un extra-voucher cu 20% OFF**, pentru produse din categoriile Parfumuri, Machiaj, Ingrijirea pielii, Accesorii, Fashion, Genti si Jucarii. Il vom plasa cu grija in cutia Little Black Box ce va fi livrata fara intarziere. Bucurati-va de el pana pe 31 august!

*Campania cu discount de 30% este valabila doar astazi, 05.07.2023, si se aplica in cos in baza voucherului GRACE, la toate produsele din categoriile Parfumuri, Machiaj si Ingrijirea pielii, Accesorii si Fashion, cu exceptia produselor cu ridicare din aeroport si a Parfumurilor Niche. **Voucherul surpriza, primit la finalizarea comenzii din data de 5 Iulie, cu discount de 20%, este valabil exclusiv online, pentru o singura utilizare pe cont, in perioada 6 iulie – 31 august 2023, pentru produsele cu pret intreg, cu livrare la domiciliu sau EasyBox, din categoriile Parfumuri, Ingrijirea Pielii si Machiaj, Accesorii, Genti, Fashion si Jucarii, cu exceptia celor cu livrare in aeroport si a celor din categoria Parfumuri Niche. Discounturile oferite prin vouchere nu se cumuleaza intre ele si nici cu alte promotii active in site.