Prada Luna Rossa – BestValue

DESCOPERA LUNA ROSSA

LUNA ROSSA OCEAN

 

Noul parfum de la Prada. O interpretare masculina ce imbina pasiunea pentru inovatii digitale si tehnologii emergente cu spiritul dinamic, sportiv al barbatului care nu ezita sa infrunte pericolele, in cautarea unor noi provocari. Un univers acvatic care se contopeste cu pasiunea barbatului aventurier pentru navigatie extrema si tehnologie.

NATURA AUGMENTATA DE TEHNOLOGIE

 

Prada Luna Rossa Ocean glorifica dinamismul simbiozei dintre om si natura. Maestri parfumieri Carlos Benaim si Anne Flipo au descoperit sursa celor mai rafinate ingrediente naturale si au redat cu maiestrie printr-o tehnologie moleculara inovatoare prospetimea, intensitatea si eleganta ingredientelor.

LUNA ROSSA OCEAN


PARFUMUL MASCULIN CARE DESCHIDE NOI ORIZONTURI 
BĂRBATULUI AVENTURIER!

 


Noul parfum iconic va invita intr-un univers augmentat de tehnologie.
O interpretare masculina ce imbina pasiunea pentru inovatii digitale si tehnologii emergente cu spiritul dinamic, sportiv al barbatului caruia ii place sa ocupe locul central, lucreaza din greu si stie ca merita tot ce este mai bun.

 

Luna Rossa Ocean este un parfum al contrastelor: prospețimea bergamotei se alătura aromelor picante și lemnoase extreme ale vetiverului, care se imbina cu eleganța notelor de iris. Aceste note intense prind viață la atingerea pielii și se tranformă intr-o semnătură unică cu acorduri fougere. Cei doi Maeștri Parfumieri Carlos Benaim din New York și Anne Flipo din Paris, care au creat Luna Rossa Ocean au redat cu măiestrie emoțiile senzoriale pe care le transmite noul parfum, precum și prospețimea, intensitatea și naturalețea ingredientelor.

Deosebitul albastru intens gradat al sticlei face referire directă către intrigantele reflexii ale oceanului, o lume acvatică ce se contopește cu pasiunea bărbatului modern pentru navigație extremă. In contrast cu metalul strălucitor al capacului, se manifestă cercul roșu al pulverizatorului, oferind astfel o notă excentrică sticlei, caracteristică brandului Prada. Acest punct roșu simbolizează luna plină, oferind accente nocturne parfumului, precum lumina amurgului care se reflectă somptuos în apa intunecată a oceanului.

LUNA ROSSA OCEAN GLORIFICA DINAMISMUL SIMBIOZEI DINTRE OM SI NATURA