Prada Paradoxe – BestValue

PRADA PARADOXE APA DE PARFUM


NICIODATA ACEEASI, MEREU EU INSAMI.

 

PARADOXE este noul parfum feminin reincarcabil ce poarta semnatura couture Prada, este expresia esentiala a feminitatii.

Un parfum imposibil de incadrat in tipare, care mereu se reinventeaza pe piele si evolueaza.

O noua dimensiune senzoriala, o conexiune atemporala si avangarda dintre natura si inovatie intr-un parfum cu buchet floral. Indragostiti-va de contrastele prospetimii mugurilor de Neroli si de caldura vibranta a notelor de ambra, toate infuzate cu o molecula revolutionara de mosc, pentru un parfum subtil, dar remarcabil.

Aceasta molecula inovatoare denumita Serenolide, extrasa din mosc, este cea mai delicata si usoara din lumea intreaga si reinventeaza parfumeria oferind o intensitate nemaintalnita.
Acordul lemnos de Ambrofix si cel pudrat de Serenolide redefinesc senzualitatea si intensitatea intr-o dimensiune paradoxala puternica si de necontenit.

Sticla Paradoxe reinventeaza cel mai emblematic cod PRADA – logo-ul sau sub forma de triunghi. Forma sa radicala este atenuata de unghiurile rotunjite, in timp ce culoarea delicata roz coral a parfumului contrasteaza cu capacul negru și logo Prada. Sticla are un design unic, recognoscibil instant.

Descoperiti prima colectie de parfumuri de la PRADA complet reincarcabila, care permite productia a mai putine ambalaje si utilizarea de materiale.

TOATE FORMATELE SUNT REINCARCABILE:


30ml, 50ml & 90ML CU FORMATUL REINCARCABIL 100ML

 

 


1 REFILL 100ML IN LOC DE 2x50ML AJUTA SA EVITAM UTILIZAREA A:

 


– 29% STICLA


– 67% METALE


– 46% PLASTIC


– 39% CARTON