Private Sale FC Sept 2023 – BestValue
30% OFF

FIRST CLUB EXCLUSIVE TREAT

Private sale

Hello, Absolute Traveler! We’re still exclusive, you’re still the one. Pentru ca esti membru loial First Club, te bucuri de rasfat in plus, demn de un VIP! Asa ca te invitam la o sesiune privata de shopping duty free cu reduceri DOAR PENTRU TINE. In perioada 19 - 21 septembrie 2023, primesti din partea noastra un discount unic de 30%* la o multime de branduri de elita. Alege-ti itemurile preferate din categoriile Parfumuri, Ingrijirea pielii, Machiaj, Accesorii, Genti si Fashion, apoi adauga codul de voucher CLUB la finalul cumparaturilor.

CLUB

NU ESTI MEMBRU FIRST CLUB?

Asigura-te ca nu ratezi multimea de beneficii First Club si inscrie-te in cea mai exclusivista comunitate de shopperi. Te asteapta experiente first class, puncte de fidelitate pe care le poti transforma in produse selecte, oferte personalizate, private sales, vouchere de reducere si multe alte surprize, pe care ti le vom dezvalui pe parcursul ”zborului”.

*Campania Private Sale este dedicata exclusiv membrilor First Club cu card activ, si implica un discount de -30%, prin introducerea in cos a codului promotional CLUB. Promotia este valabila exclusiv online, in perioada 19-21.09.2023 si se aplica la produsele cu pret intreg si cu livrare la domiciliu sau in EasyBOX, din categoriile Parfumuri, Machiaj si Ingrijirea pielii, Accesorii, Genti si Fashion, cu exceptia celor din categoria Parfumuri Niche si a celor cu livrare in aeroport. Discountul oferit prin voucher nu se cumuleaza cu alte promotii active in site si nici cu alte vouchere.