Teasing Majestic Sale Iulie 2023 – BestValue
30% OFF & MORE

MAJESTIC SALE

Inscrie-te si primesti un titlu nobiliar!

Ceremonia de inmanare a distinctiilor speciale va incepe in cel mai scurt timp, la Palatul BestValue. Inscrie-te chiar azi pentru a primi TITLUL care iti deschide toate portile shoppingului exclusivist.

1. Pe 5 Iulie vei fi intampinat de un mail cu un CUVANT CHEIE care va activa discountul de 30%* la produsele din categoriile Parfumuri, Machiaj, Ingrijirea pielii, Accesorii si Fashion.

2. Vei avea acces la toate surprizele nobiliare inaintea tututor. Trebuie doar sa-ti faci lista cu produsele adorate din timp, pentru ca stocurile sunt limitate.

3. Noul statut iti va deschide si alte porti si surprize nobiliare. Ramai cu ochii pe newsletterul campaniei ca sa afli ce alta rasplata grandioasa se indreapta catre tine.

*Campania cu discount de 30% va fi valabila doar maine, 05.07.2023, si se aplica in cos in baza unui cod de voucher pe care il primesti la inscrierea in campanie prin formularul din pagina, la toate produsele din categoriile Parfumuri, Machiaj si Ingrijirea pielii, Accesorii si Fashion, cu exceptia produselor cu ridicare din aeroport si a Parfumurilor Niche. Discountul oferit prin voucher nu se cumuleaza cu alte vouchere si nici cu alte promotii active in site.