Teasing Love Race Feb 2024 – BestValue
7 FEBRUARIE

LOVE RACE IS IN THE AIR

Inscrie-te si prinde reducerile din zbor!

Yes, rush into love! Mai ales daca e vorba de iubirea ta pentru parfumuri, machiaj si produse de ingrijire super stylish.

Pe 7 FEBRUARIE, da-ti intalnire cu brandurile adorate si alege cu cine ramai pentru totdeauna. Cele 3 CURSE programate te vor impulsiona sa-ti gasesti cel putin un produs-pereche din fiecare categorie.

Inscrie-te cu adresa de email ca sa afli primul cand dam STARTUL si nu uita ca intri in competitie cu mii de pasionati de shopping-viteza. Fii pe pozitie de la prima ora!

Nu te-am convins? Consulta programul curselor mai jos si ia startul din pole position cu voucherul cursei preferate.

• intre orele 08:00 - 13:00 prinzi din zbor discountul de -30%*

• intre orele 13:01 - 19:00 agati discountul de -25%*

• intre orele 19:01 - 24:00 te bucuri de discountul de -20%*

Competitia pentru cele mai tari branduri exclusiviste va fi intensa, dar avem incredere ca entuziasmul tau te va scoate castigator.

*Campania Love Race va avea loc in data de 7 februarie 2024 si consta in acordarea unor vouchere de discount variabil, valabile succesiv intr-un interval orar limitat. Voucherele de discount pot fi utilizate exclusiv online, pe BestValue.eu, la achizitionarea de produse categoriile Parfumuri, Ingrijirea Pielii si Machiaj. Codurile de voucher din cadrul campaniei nu se vor cumula cu alte reduceri deja existente in site si nici cu alte vouchere. Campania nu este valabila pentru produsele din categoria Parfumuri Niche si produsele cu livrare in aeroport.