Teasing Speed Race Mai 2024 – BestValue
13 MAI

SPEED RACE IS AROUND THE CORNER

Inscrie-te si culegi primul reducerile!

In gradinile luxuriante BestValue, discounturile au dat in floare si de-abia asteapta sa fie descoperite de cei mai energici vizitatori.

Pe 13 MAI, pune-ti tinuta de alergare si culege cele mai captivante ”specii” din categoriile Parfumuri, Machiaj si Ingrijirea pielii. Cele 3 CURSE programate te vor sustine sa faci sprinturi revigorante printre reduceri si sa-ti pui in cos favoritele in timp record.

Inscrie-te cu adresa de email si afli primul cand dam STARTUL. Nu uita ca vei concura alaturi de o multime de pasionati de shopping-viteza. Fii pe pozitie de la prima ora!

Nu te-am convins? Consulta programul curselor mai jos si ia startul din pole position cu voucherul cursei preferate.

• intre orele 08:00 - 13:00 prinzi din zbor discountul de -30%*

• intre orele 13:01 - 19:00 agati discountul de -25%*

• intre orele 19:01 - 24:00 te bucuri de discountul de -20%*

Competitia pentru cele mai tari branduri exclusiviste va fi intensa, dar avem incredere ca entuziasmul tau te va scoate castigator.

*Campania Speed Race va avea loc in data de 13 mai 2024 si consta in acordarea unor vouchere de discount variabil, valabile succesiv intr-un interval orar limitat. Voucherele de discount pot fi utilizate exclusiv online, pe BestValue.eu, la achizitionarea de produse categoriile Parfumuri, Ingrijirea Pielii si Machiaj. Codurile de voucher din cadrul campaniei nu se vor cumula cu alte reduceri deja existente in site si nici cu alte vouchere. Campania nu este valabila pentru produsele din categoria Parfumuri Niche.