Teasing Summer Race – BestValue
2 AUGUST

SUMMER RACE

Participa la Grand Prix-ul Shoppingului!

Pe 2 AUGUST, intra in marele campionat de shopping de pe circuitul BestValue! Pentru ca te asteapta nu una, ci TREI CURSE cu discounturi fierbinti, ca zilele de vara.

Mii de participanti isi vor tura motoarele pentru a prinde cele mai dorite parfumuri si cosmetice de la super branduri. Fii primul la START si marele trofeu poate fi al tau!

Inscrie-te cu adresa de e-mail ca sa te anuntam cand incepem cursa.

ANTRENEAZA-TE SI CASTIGA DETASAT! 1. Adauga produsele dorite in COS sau in WISHLIST, ca sa le ai la indemana la start. 2. Inscrie-te cu adresa de e-mail si afli in avans cand incepem oficial.

*Campania Summer Race va avea loc in data de 2 August 2023 si consta in acordarea unor vouchere de discount variabil, valabile succesiv intr-un interval orar limitat. Voucherele de discount pot fi utilizate exclusiv online, pe BestValue.eu, la achizitionarea de produse categoriile Parfumuri, Ingrijirea Pielii si Machiaj. Codurile de voucher din cadrul campaniei nu se vor cumula cu alte reduceri deja existente in site si nici cu alte vouchere. Campania nu este valabila pentru produsele din categoria Parfumuri Niche si produsele cu livrare in aeroport.