Ticket to Italy – BestValue
NICHE ADVENTURE

PROFUMO & PASSIONE

DESCOPERA ENERGIA PARFUMURILOR ITALIENESTI

Iubim Italia! Frumusetea, arta, orasele, mancarea, inghetata, fructele, insulele, pasiunea si energia ei. Dar si parfumurile ei unice. Casele italienesti de niche recreeaza cu fiecare compozitie amintirile, emotiile, povestile, pe care le traiesc zi de zi, in fiecare coltisor al acestei Bel Paese. Iar acum te invitam sa descoperi Italia, altfel. Intr-un alt-fel, foarte exclusiv, emotionant si captivant.

TELEA

Traieste fiecare clipa la intensitate maxima cu parfumurile Tiziana Terenzi! Aceste creatii olfactive nu sunt pentru oricine, ci pentru cei mai indrazneti. Iar Telea este un extract de parfum inspirat de iubirea pentru marile albastre ale Italiei si maretia lor. Din compozitie nu puteau sa lipseasca si ingredientele italienesti, ca portocala sicialiana, stejarul toscan si iasomia din Locri.

COMANDANTE

De la primele note, simturile tale vor evada din rutina zilnica si se vor bucura de acorduri irezistibile de cirese si condimente caramelizate. Capturand placerea intensa pe care ti-o ofera savoarea cele mai fine tigari, Comandante este parte din colectia Join the Club, o calatorie olfactiva emotionanta de-a lungul coastei Italiei, semnata de casa Xerjoff.

DIONISIO

Orasul etern, Roma, sta la baza inspiratiei parfumului Dionisio. Roma te captiveaza de la primul contact, precum Dionysus, zeul fertilitatii si al recoltei, un personaj specific acestui loc mistic. Parfumul are o nota rara si misterioasa de ambergris, careia i se adauga dulceata si delicatetea vaniliei si moscului si aroma petalelor de iasomie si lacramioare.