Top Parfumuri Decembrie 2023 – BestValue
YOUR PERFECT

HOLIDAY GIFTS

BY CAROLINA HERRERA

Ce parfum vor purta amintirile tale din aceasta iarna? De trandafir senzual, vanilie jucausa, vetiver revigorant sau ambra misterioasa? Descopera arome noi sau regaseste-ti notele preferate in esentele iernii de la Carolina Herrera. Scrie o noua pagina din povestea ta alaturi de creatii unice, ideale pentru sezonul festiv.

Play Video
UNDER THEIR SPELL

ENCHANTED ICONS

BY JEAN PAUL GAULTIER

Oare tu l-ai ales sau parfumul te-a ales pe tine? Misterul nu va fi dezlegat prea curand… si poate ca nici nu ne dorim, de fapt. Poate ca preferam sa ne lasam prada aromelor ispititoare, notelor senzuale si fatetelor captivante. Poate ca magia care se revarsa atunci cand deschidem un parfum este mai puternica decat dorinta de a afla adevarul. Iar creatiile Jean Paul Gaultier surprind in mod sublim acest joc enigmatic dintre dorinte si esente.

Play Video
THE MAGIC OF GIFTING

CHRISTMAS MIRACLES

BY PACO RABANNE

Orice cadou incepe cu un vis. Iar cand esti cel care poate indeplini acel vis, parca prinzi aripi. Iarna asta, lasa-ti intuitia sa aleaga daruri care aduc zambete, multumiri sincere si imbratisari calde. Rasplateste miracolul de a fi iubit cu parfumuri delicate si pline de farmec, create de Paco Rabanne.

A WINTER TO REMEMBER

EXQUISITE PRESENTS

BY PACO RABANNE

Everybody loves a Paco! Rafinamentul, caracterul puternic si notele bine definite pun creatiile Paco Rabanne pe podiumul parfumurilor. Ofera in dar o esenta care cucereste atat prin design, cat si prin aromele intense de grapefruit, lemn de cedru afumat, mosc sau lavanda. Pune-o sub brad alaturi de un biletel misterios si recucereste-l in prag de Sarbatori!

HOW TO BE

REMARKABLE

FOR HER

PARFUMURI SEDUCATOARE CARE II DEFINESC STILUL

FOR HIM

PARFUMURI CARE II COMPLIMENTEAZA PERSONALITATEA

SUPREME CELEBRATION

OBSESS & IMPRESS

A niche will always steal the show. Daca te simti inspirat sa strecori un parfum niche printre cadouri, fii pregatit pentru ce urmeaza. Sticluta unei esente rare va fi mereu o demonstratie de maiestrie, asa ca va starni pasiuni aprinse printre cunoscatori. Odata deschisa, aerul va fi patruns de note hipnotice, obsedant de ademenitoare, ce vor ramane impletite cu amintirea acelei seri, pentru totdeauna. Ready to impress?