Valentino Born in Roma – BestValue

DESCOPERA UNIVERSUL VALENTINO

Insumand aproape o jumatate de secol de istorie in lumea modei, povestea Valentino este cu adevarat mareata.

Astazi, Valentino este brandul suprem al haute couture-ului italian si exprima esenta elegantei si a stralucirii italiene.

Denumit “ultimul imparat al modei”, Valentino si-a lasat amprenta pe aproape jumatate de secol de moda, impunandu-si viziunea asupra stralucirii italiene.

BORN IN ROMA INTENSE O POVESTE A EXPRIMARII DE SINE

Un omagiu special adus Romei si apusurilor sale, Born in Roma Intense sporeste personalitatea si sarbatoreste o noapte in Orasul Etern. Trio-ul puternic de vanilie, iasomie si benzoin cald amplifica dependenta Born in Roma, conturand o alura seducatoare serilor aristo-punk.

Acest parfum couture, magnetic si floral, este conceput pentru cei care traiesc intens si cu pasiune, dar si cu un strop de extravaganta. Born in Roma Intense este parfumul pentru cei care nu se conformeaza, dar care isi exprima intens personalitatea si traiesc viata si contrastele ei la maxim. Acest duo iconic imbina ziua si noaptea, clasicul si neasteptatul, tu si cu mine.

DESCOPERA INTREAGA FAMILIE BORN IN ROMA

Born in Roma


Regula mea e fara reguli

 

Un omagiu adus celebrarii de sine.


Edgy, acest parfum modern rescrie regulile in domeniu, inaintand invitatia femeilor si a barbatilor de a se celebra pe sine in fiecare zi.

Donna Born in Roma

 

Un parfum lemnos, floral, oriental
haute- couture.

Eleganta parfumului este oferita de un trio de iasomie, expresie a feminitatii, a luxului la superlativ, imbogatit cu vanilia Bourbon, cel mai pretios extract din lume. Notele lemnoase ii dau parfumului luminozitate si un
non-conformism definitoriu pentru cultura si atmosfera Romei.

Uomo Born in Roma


Apa de toaleta

 

Born in Roma Uomo este un parfum masculin modern. Parfumul de couture Valentino vine cu note de salvie aromata si vetiver afumat, care fuzioneaza cu note inconfundabile de saruri minerale si a ghimbir picant. Acest parfum este prezentat intr-o sticla uimitoare, in relief, complet neagra, in contrast cu logo-ul brandului, in culoare roz roz punk.

Born in Roma Yellow Dream

 

BORN IN ROME YELLOW DREAM este o scenă parfumată din Roma: o lumină aurie romantică in tensiune cu atitudinea fluorescentă a străzii.

DESCOPERA ACUM PARFUMUL PENTRU EA
DESCOPERA ACUM PARFUMUL PENTRU EL

Pentru ea reprezintă universul floral a mii de petale de trandafir și o prospețime care dă dependență.

Pentru el este un parfum oriental proaspăt, construit pe tensiunea dintre prospețimea exotică și un acord senzual de turtă dulce crocantă.