Valentino Voce Viva – BestValue

VOCE VIVA, VOCEA MEA, PUTEREA MEA

 

Sunetul vocii tale, aroma parfumului tau, ambele reprezinta o prezenta magnetica. Voce Viva lanseaza o invitatie la vociferarea si trairea visurilor tale.

Voce Viva, o voce vie.
O noua intensitate floral lemnoasa, o oda adresata feminitatii Valentino.

VALENTINO VOCE VIVA INTENSE


APA DE PARFUM

 


Un buchet indraznet si feminin de flori albe amplificat de Absolutul de Iasomie, asociat cu un amestec de Crystal Moss si Vanilie Bourbon. VOCE VIVA INTENSA celebreaza sunetul vocii tale prin aroma parfumului tau.

 

O aroma florala trezita in spiritul feminitatii contemporane Valentino prin indrazneala Florii de Portocal si opulenta Absolutului de Vanilie, impreuna cu radianta Bergamotei si a acordului de Mandarin. Armonia acestor ingrediente provoaca o dependenta neasteptata prin nota de Crystal Moss, intensificata de doza dubla a senzualei Vanilie Bourbon.

ICONICA APA DE PARFUM VOCE VIVA

ORIUNDE CU TINE, VOCEA TA, PUTEREA TA

Eminamente un exponent al cetatii eterne, Roma, noul parfum Voce Viva sarbatoreste vocea fiecarei femei. O floare de portocal couture, invaluita de Bergamota din Italia si surprinzatoarele note de muschi cristal, Voce Viva Valentino traseaza acea paralela intre sunetul vocii tale si parfumul pe care il porti. Precum vocea, parfumul este personal, aproape intim, si ramane in amintirea celor pe care ii intalnim. Acest parfum este o constructie armonioasa asemenea unui buchet floral radial, irezistibil si puternic prin surprizatorul acord de muschi- cristal. Sarbatorim vocea fiecarei femei!

INGREDIENTE


VOCE VIVA ESTE O ODA ADUSA FEMINITATII MULTI-FATETATE VALENTINO

COLOR: Parfumul se deschide cu note de top colorate si spumoase – Bergamota din Italia, temperat de mandarina dulce, suculenta.


COUTURE: Un buchet opulent prezent in notele de mijloc in care alura couture este sugerata prin aroma absolutului de flori de portocal si Gardenia.


COOL: Notele de baza au un element surpiza: neasteptatele note de muschi – cristal ce aduc intensitate, mordernitate. Vanilia invaluie totul, transformand parfumul intr-unul irezistibil.

Sticla

 

Design-ul sticlei urmareste principiile feminitaii Voce Viva si a casei Valentino. Peretii grosi de sticla, forma patrata, minimala, decorata pe laterale permite luminii ce trece prin parfumul cu o nuanta usor aurie sa foremeze o raza in forma literei V. Decoratiile stil Rockstud de pe capac si guler marcheaza personalitatea edgy, moderna.

 

Crezul meu este ca astazi puterea este a celor ce pot transmite emotii


– Pierpaolo Piccioli, Director Creativ Maison Valentino.