Teasing Wonder Wishlist Dec 2023 – BestValue
WONDER WISHLIST

YOUR DREAMS ARE MY COMMAND

Zeita Dorintelor te asculta

Ce-ti face inima sa tresalte de bucurie? Zeita Dorintelor e gata sa-si foloseasca puterile legendare pentru a-ti oferi o iarna de neuitat. Spune-i ce-ti doresti si primeste-i darurile oferite din inima. Nu te va dezamagi, pentru ca ofranda ei preferata este zambetul tau fericit. Asa ca, pune toate produsele preferate in WISHLIST si urmareste cum se metamorfozeaza in dorinte indeplinite.

CREEAZA UN WISHLIST DE POVESTE!

PASUL 1 Intre 8 si 11 decembrie, adauga produsele adorate in WISHLISTUL din contul tau.

PASUL 2 Pe 12 decembrie, descoperi reducerile oferite in Wishlist si muti produsele iubite IN COS, cat mai repede.

PASUL 3 Smile! You deserve it all!

Nu uita! Mai multe produse in Wishlist, mai multe reduceri consistente in cos.

INTREBARI FRECVENTE

Am adaugat acum produse in Wishlist, dar nu vad reducerile. Ce se intampla?

Preturile speciale intra in vigoare marti, 12 decembrie. Intre timp, asigura-te ca ti-ai facut lista pentru tine, intreaba si prietenii, apropiatii sau familia daca isi doresc si ei ceva. Fiecare isi poate alcatui propriul Wishlist.
Poti chiar sa trimiti un indiciu de cadou: spune-i persoanei iubite ce isi doreste inima ta cu adevarat, ca sa stie ce sa adauge in Wishlist.

Cat mai multe produse adaugate in Wishlist cresc sansele pentru cat mai multe reduceri tentante!

 

Nu uita: marti, 12 decembrie, intra cat mai devreme in contul tau pentru a-ti da intalnire cu produsele mult dorite si a vedea preturile reduse pe care le vor purta. Mai ales ca dorintele tale pot fi si pe lista altcuiva, iar stocurile sunt limitate…

*Campania Wonder Wishsale cu discount variabil va avea loc in data de 12 decembrie 2023 si se aplica doar la produsele din Wishlist semnalizate corespunzator si care indeplinesc conditia sa fi fost adaugate in Wishlist pana la ora 00:00, inainte de ziua inceperii campaniei. Campania este valabila in limita stocului disponibil, exclusiv online, si nu se aplica la produsele cu livrare in aeroport. Discountul nu se cumuleaza cu alte promotii active in site si nici cu vouchere. Produsele adaugate in Wishlist ulterior datei de 11 decembrie, ora 23:59, nu vor intra in promotie.