Wonder Wishlist Martie 2023 – BestValue
WONDER WISHLIST

DREAM BIGGER AND BRIGHTER

Simte chemarea dorintelor indeplinite!

Cand Astrul Dorintelor apare pe cerul instelat, stii ca e timpul sa-ti pui produsele iubite in WISHLIST. Culege cu grija tot ce-ti cere inima si asteapta ca magia noptii sa le transforme in surprize de primavara, la preturi luminoase.

IN DOI PASI, AJUNGI LA STELE

Intre 3 si 6 martie, adaugi produsele visate in WONDER WISHLISTUL din contul tau.

Pe 7 martie, descoperi reducerile primaverii la produsele adaugate deja in Wonder Wishlist si iti muti preferatele IN COS, cu doar un click.

Nu uita! Stocurile sunt limitate, asa ca pe 7 martie e important sa-ti muti cat mai repede in cos produsele din Wishlist pentru care ti-am oferit discount. Mai multe produse in Wonder Wishlist, mai multe reduceri in cos.

Am adaugat acum produse in Wishlist, dar nu vad reducerile. Ce se intampla?

Preturile speciale intra in vigoare marti, 7 martie. Intre timp, asigura-te ca ti-ai facut lista pentru tine, intreaba si prietenii, apropiatii sau familia daca isi doresc si ei ceva. Fiecare isi poate alcatui propriul Wishlist.
Poti chiar sa trimiti un indiciu de cadou: spune-i persoanei iubite ce isi doreste inima ta cu adevarat, ca sa stie ce sa adauge in Wishlist.

Cat mai multe produse adaugate in Wishlist cresc sansele pentru cat mai multe reduceri tentante!

Nu uita: marti, 7 martie, intra cat mai devreme in contul tau pentru a-ti da intalnire cu produsele mult dorite si a vedea preturile reduse pe care le vor purta. Mai ales ca dorintele tale pot fi si pe lista altcuiva, iar stocurile sunt limitate…

Chiar am nevoie de un bilet de avion pentru a putea cumpara?

Nu chiar. Stii deja, pentru a comanda online la BestValue, poti folosi si o rezervare de zbor cu data decolarii ulterioara zilei curente. Chiar daca vei pleca in vacanta propriu-zis peste trei luni. Sau sase.
Dar daca iti creezi un cont si il confirmi, te asteapta o surpriza. Tocmai pentru ca nimic sa-ti stea in calea indeplinirii dorintelor.

*Campania Wonder Wishlist cu discount variabil va avea loc in data de 7 martie 2023 si se aplica doar la produsele din Wishlist semnalizate corespunzator si care indeplinesc conditia sa fi fost adaugate in Wishlist pana la ora 00:00, inainte de ziua inceperii campaniei. Campania este valabila in limita stocului disponibil, exclusiv online, in data de 07.03.2023, si nu se aplica la produsele cu livrare in aeroport. Discountul nu se cumuleaza cu alte promotii active in site si nici cu vouchere. Produsele adaugate in Wishlist ulterior datei de 6 martie, ora 23:59, nu vor intra in promotie.