Teasing Wonder Wishlist Sept 2023 – BestValue
WONDER WISHLIST

WHISPER YOUR DESIRES

Sezonul dorintelor indeplinite se apropie

In curand, Astrul Dorintelor va putea fi admirat in toata splendoarea pe cerul instelat. Legenda spune ca, daca iti pui acum in WISHLIST tot ce-ti doreste inima, vei avea o toamna minunata, presarata cu preturi stralucitoare.

VISURI IMPLINITE, PAS CU PAS

Intre 4 si 5 septembrie, aduna cu grija produsele dorite in WONDER WISHLISTUL din contul tau.

Pe 6 septembrie, descoperi reducerile toamnei si muti produsele iubite IN COS, cat mai rapid.

Nu uita! Stocurile sunt limitate, asa ca pe 6 septembrie e important sa-ti muti cat mai repede in cos produsele din Wishlist pentru care ti-am oferit discount. Mai multe produse in Wonder Wishlist, mai multe reduceri consistente in cos.

Am adaugat acum produse in Wishlist, dar nu vad reducerile. Ce se intampla?

Preturile speciale intra in vigoare miercuri, 6 septembrie. Intre timp, asigura-te ca ti-ai facut lista pentru tine, intreaba si prietenii, apropiatii sau familia daca isi doresc si ei ceva. Fiecare isi poate alcatui propriul Wishlist.
Poti chiar sa trimiti un indiciu de cadou: spune-i persoanei iubite ce isi doreste inima ta cu adevarat, ca sa stie ce sa adauge in Wishlist.

Cat mai multe produse adaugate in Wishlist cresc sansele pentru cat mai multe reduceri tentante!

Nu uita: miercuri, 6 septembrie, intra cat mai devreme in contul tau pentru a-ti da intalnire cu produsele mult dorite si a vedea preturile reduse pe care le vor purta. Mai ales ca dorintele tale pot fi si pe lista altcuiva, iar stocurile sunt limitate…

*Campania Wonder Wishsale cu discount variabil va avea loc in data de 6 septembrie 2023 si se aplica doar la produsele din Wishlist semnalizate corespunzator si care indeplinesc conditia sa fi fost adaugate in Wishlist pana la ora 00:00, inainte de ziua inceperii campaniei. Campania este valabila in limita stocului disponibil, exclusiv online, si nu se aplica la produsele cu livrare in aeroport. Discountul nu se cumuleaza cu alte promotii active in site si nici cu vouchere. Produsele adaugate in Wishlist ulterior datei de 5 septembrie, ora 23:59, nu vor intra in promotie.