Teasing Wonder Wishlist Febr 2024 – BestValue
WONDER WISHLIST

CELEBRATE YOUR BOLD DESIRES

Indrazneste sa vrei totul!

Nimic nu e prea mult pentru tine. De aceea, ti-am pregatit reduceri spectaculoase la cele mai iubite articole, din toate categoriile. Pune-ti in valoare gusturile impecabile si adauga-ti in WISHLIST produse glamorous, ideale pentru stilul tau de viata exclusivist. De transformarea dorintelor in realitate ne ocupa noi, in cel mai scurt timp.

CREEAZA UN WISHLIST INDRAZNET!

PASUL 1 Intre 16 si 20 februarie, adauga produsele preferate in WISHLISTUL din contul tau.

PASUL 2 Pe 21 februarie, descoperi reducerile oferite in Wishlist si muti produsele dorite IN COS, cat mai repede.

PASUL 3 Relax! Meriti totul!

Nu uita! Mai multe produse in Wishlist, mai multe reduceri consistente in cos.

INTREBARI FRECVENTE

Am adaugat acum produse in Wishlist, dar nu vad reducerile. Ce se intampla?

Preturile speciale intra in vigoare miercuri, 21 februarie. Intre timp, asigura-te ca ti-ai facut lista pentru tine, intreaba si prietenii, apropiatii sau familia daca isi doresc si ei ceva. Fiecare isi poate alcatui propriul Wishlist.
Poti chiar sa trimiti un indiciu de cadou: spune-i persoanei iubite ce isi doreste inima ta cu adevarat, ca sa stie ce sa adauge in Wishlist.

Cat mai multe produse adaugate in Wishlist cresc sansele pentru cat mai multe reduceri tentante!

Nu uita: miercuri, 21 februarie, intra cat mai devreme in contul tau pentru a-ti da intalnire cu produsele mult dorite si a vedea preturile reduse pe care le vor purta. Mai ales ca dorintele tale pot fi si pe lista altcuiva, iar stocurile sunt limitate…

*Campania Wonder Wishsale cu discount variabil va avea loc in data de 21 februarie 2024 si se aplica doar la produsele din Wishlist semnalizate corespunzator si care indeplinesc conditia sa fi fost adaugate in Wishlist pana la ora 00:00, inainte de ziua inceperii campaniei. Campania este valabila in limita stocului disponibil, exclusiv online, si nu se aplica la produsele cu livrare in aeroport. Discountul nu se cumuleaza cu alte promotii active in site si nici cu vouchere. Produsele adaugate in Wishlist ulterior datei de 20 februarie, ora 23:59, nu vor intra in promotie.