Wonder Wishsale Decembrie 2023 – BestValue

WONDER WISHSALE

DEZLANTUIE PUTEREA DORINTELOR INDEPLINITE!

Cu grija si gratie, Zeita Dorintelor si-a revarsat puterile generoase asupra WISHLISTULUI tau. Si dintr-o data, REDUCERI sclipitoare au inceput sa-ti rasara in cont, asemeni stelutelor pe cerul iernii. Le-ai descoperit? Zambeste, le meriti pe toate!

YOUR MOMENT IS NOW! Muta-ti preferatele IN COS cat mai repede! Zeita va veghea asupra produselor tale iubite doar pana la miezul noptii, apoi magia reducerilor se va risipi. E timpul sa-ti oferi tot ce-ai visat!

Nu ai produse in Wishlist de data asta? Este OK. Te poti bucura de reducerile legendare data viitoare, daca iti pui dorintele din timp in WISHLIST. Ramai cu ochii pe newsletterul nostru ca sa nu ratezi urmatorul moment magic.

*Campania Wonder Wishsale cu discount variabil are loc doar astazi, 12 decembrie 2023, si se aplica doar la produsele din Wonder Wishlist semnalizate corespunzator si care indeplinesc conditia sa fi fost adaugate in Wishlist pana la ora 00:00, inainte de inceperea campaniei. Campania este valabila in limita stocului disponibil, exclusiv online, si nu se aplica la produsele cu livrare in aeroport. Discountul nu se cumuleaza cu alte promotii active in site si nici cu vouchere. Produsele adaugate in Wishlist ulterior datei de 11 decembrie 2023, ora 23:59, nu intra in promotie.