Wonder Wishsale Sept 2023 – BestValue

WONDER WISHSALE

Dorintele indeplinite coboara dintre stele

In zborul sau interstelar, Astrul Dorintelor a plutit peste Wonder Wishlistul tau si l-a presarat cu o multime de reduceri. Daca nu le-ai descoperit, intra acum in cont si bucura-te de fiecare. Insa nu zabovi prea mult! E timpul sa-ti muti preferatele IN COS, inainte ca farmecul selenar sa se destrame la miezul noptii.

Nu ai produse in Wonder Wishlist de data asta? Este OK. Te poti bucura de reducerile STELARE data viitoare, daca iti pui dorintele din timp in WISHLIST. Ramai cu ochii pe newsletterul nostru ca sa nu ratezi urmatorul moment magic.

*Campania Wonder Wishsale cu discount variabil are loc doar astazi, 6 septembrie 2023, si se aplica doar la produsele din Wonder Wishlist semnalizate corespunzator si care indeplinesc conditia sa fi fost adaugate in Wishlist pana la ora 00:00, inainte de inceperea campaniei. Campania este valabila in limita stocului disponibil, exclusiv online, si nu se aplica la produsele cu livrare in aeroport. Discountul nu se cumuleaza cu alte promotii active in site si nici cu vouchere. Produsele adaugate in Wishlist ulterior datei de 5 septembrie 2023, ora 23:59, nu intra in promotie.