Wonder Wishsale Februarie 2024 – BestValue

WONDER WISHSALE

Ofera-ti tot ce-i mai pretios!

We always keep our promises. Azi ne ocupam de toate dorintele pe care ti le pui in COS. Peste noapte, preferatele din Wishlistul tau au fost frumos impachetate in reduceri magnifice, pentru ca tu sa-ti incepi primavara cu cele mai rafinate parfumuri, cosmetice, bauturi, bijuterii si delicatese de pe BestValue.eu.

THIS IS YOUR MOMENT MUTA-TI produsele dorite din Wishlist in COS cat mai repede! Reducerile spectaculoase te asteapta doar pana la ora 23:59. Spoil yourself!

Nu ai produse in Wishlist de data asta? Este OK. Te poti bucura de reducerile magnifice data viitoare, daca iti pui dorintele din timp in WISHLIST. Ramai cu ochii pe newsletterul nostru ca sa nu ratezi urmatorul moment magic.

*Campania Wonder Wishsale cu discount variabil are loc doar astazi, 21 februarie 2024, si se aplica doar la produsele din Wishlist semnalizate corespunzator si care indeplinesc conditia sa fi fost adaugate in Wishlist pana la ora 00:00, inainte de ziua inceperii campaniei. Campania este valabila in limita stocului disponibil, exclusiv online, si nu se aplica la produsele cu livrare in aeroport. Discountul nu se cumuleaza cu alte promotii active in site si nici cu vouchere. Produsele adaugate in Wishlist ulterior datei de 20 februarie, ora 23:59, nu vor intra in promotie.