Yves Saint Laurent Libre – BestValue

LIBERTATEA NU ASTEAPTA … SI NICI TU!

 

Cu LIBRE LE PARFUM, libertatea nu a fost niciodata atat de ARZATOARE, INDRAZNEATA si DETERMINATA.

Lavanda Grasse arzatoare

LIBRE

LE PARFUM

Lavanda, diva florilor

Flori de portocal

Acorduri de sofran rosu

Lavanda florala senzuala

LIBRE

APA DE TOALETA

Lavanda, diva florilor

Flori de portocal

Acorduri de ceai alb

Lavanda florala indrazneata

LIBRE

APA DE PARFUM

Lavanda, diva florilor

Flori de portocal

Extract de vanilie

Lavanda florala suava

LIBRE

INTENSE

Lavanda, diva florilor

Flori de portocal

Acorduri de orhidee

Libre Le Parfum este cel mai intens parfum al colectiei LIBRE, oferind o senzatie arzatoare, condimentata datorita acordului pretios de sofran. Este un omagiu olfactiv adus acestui ingredient pretios, aroma condimentata de sofran rosu numite ‘Florile de foc” si celebrate de insusi Yves Saint Laurent.

INIMA DE LAVANDA din Grasse de Provence, Franta ce ofera prospetime cutezatoare, tensiune masculine si fatete aromatice.

Notele florale ale mugurilor florilor de portocal, crescuti si culesi sustenabil in Maroc, ofera o senzualitate arzatoare, tensiune feminine si fatete florale.

Acordul de sofran din gradinile comunitatii YSL OURIKA GARDENS este condimentat, cald si arzator.

Sticla iconica LIBRE este inspirata de codurile couture YVES SAINT LAURENT: capacul negru lucios cu taietura asimetrica, lanturile aurii ca detaliu al gatului sticlei si logo-ul celebru CASSANDRA YSL auriu.
Cu un impact de culoare indrazneata, mai incandescenta ca oricand, culoarea viu colorata a parfumului este nuantata in auriu pentru a aprinde inimile, iar logo-ul auriu, atemporal si supradimensionat imbratiseaza sticla, oferind un aspect elegant.

LIBERTATE FARA REGRETE pentru o femeie autentica & neinfricata reprezentata de artista si cantareata Dua Lipa.

Noul parfum feminin Libre Le Parfum de la Yves Saint Laurent este declaratia puternica a feminitatii fara limite si neinhibate, aflate intr-o sarbatoare continua, carismatica precum un vultur, renascand ca o pasare Phoenix de fiecare data.