Yves Saint Laurent Y – BestValue

 

Y este parfumul barbatului care nu se teme de riscuri, creativ si interesat sa experimenteze, ghidat de intrebarea “DE CE NU?”

Mai mult decat o intrebare. Este manifestul celor care isi transforma visele in realitate. Parfumul barbatului desavarsit. Increzator in forțele proprii. Un spirit liber complet și independent. Barbatul care nu se teme niciodata sa experimenteze, sa faca alegeri neasteptate. De ce sa nu mergi mai departe, sa depasesti orice bariera?

Parfumuri captivante și fresh, clasice contemporane, cu o persistenta de lunga durata, infuzate cu incredere si adrenalina. Aroma implinirii desavarsite. Alege parfumul perfect pentru tine din colectia masculina Yves Saint Laurent Y!

Descopera noua intensitate absoluta a parfumului Y.

In inima parfumului, lavanda emblematica si salvia din Franta emana prospetime si atitudine.
 Precum un rockstar al parfumurilor masculine, pentru a-i ridica volumul, Y Eau de Parfum Intense a fost condimentat cu boabe de ienupar. Mai mult, pentru a adauga senzualitate, notele florale de patchouli din Bali ofera atingerea orientala finala a parfumului.
Un nou parfum sexy & proaspat care va dezlantui energia necesara de care barbatul creativ are nevoie pentru a-si urma pasiunile si intuitia.

FRESH CITRIC,
CU LAMAIE, MUSCATA & LEMN DE CEDRU

FRESH LEMNOS, CU BERGAMOTA, SALVIE & LEMN DE CEDRU

SENZUAL SI ORIENTAL, FLORI DE PORTOCAL, MUSCATA & CACAO

LEMNOS SI PROASPAT, CU SALVIE, MUSCATA & LEMN SEDUCATOR

FOUGÈRE CU NOTE INTENSE LEMNOASE & ORIENTALE, LAVANDA, MUSCATA & LEMN NEGRU DE CEDRU